Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland voor jou

‘Antony ziet transfer naar United helemaal zitten’

Antony ziet het helemaal zitten om deze zomer een transfer te maken naar Manchester United. Dit weet het medium The Transfer Exchange Show te melden. Antony zou Ten Hag hebben geïnformeerd dat hij zijn loopbaan wil voortzetten bij Manchester United.

De vleugelaanvaller wil met de succestrainer mee, mits beide clubs het eens kunnen worden over de transfervoorwaarden. Er zou reeds zijn gesproken met diens zaakwaarnemer.

Ajax verwacht deze zomer een aantal spelers kwijt te raken. De Amsterdammers hopen Antony buiten dat lijstje te houden, maar het is zeer de vraag of dat haalbaar is. Als de buitenspeler de stap wil maken en er komt een topbedrag op tafel, dan lijkt ook die houding vloeibaar te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.