Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland voor jou

Megasensatie komt steeds dichterbij voor Feyenoord

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord zich deze zomer gaat versterken met de Italiaanse aanvaller Wilfried Gnonto. Hij is namelijk hard op weg naar een avontuur bij de Stadionclub.

Gnonto maakte deze maand zijn debuut in het nationale team van Italië, waar hij tegen Duitsland meteen doel wist te treffen. Het was voor hem de beloning na een goed seizoen bij de Zwitserse kampioen FC Zürich. Verschillende teams toonden dan ook interesse, maar de getalenteerde spits lijkt definitief te kiezen voor Feyenoord als nieuwe bestemming.

Volgens Goal is er sprake van een positieve ontwikkeling voor Feyenoord. FC Zürich wilde aanvankelijk tien miljoen euro voor diens vertrek, maar het bod van vier miljoen euro plus bonussen zou de kampioen van Zwitserland wel degelijk enthousiast hebben gemaakt. Beide clubs zijn in onderhandeling en naar verluidt is een akkoord tussen de partijen ‘zeer nabij’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *