Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland voor jou

‘Valencia wil af van dure doelman Jasper Cillessen’

Valencia wil af van doelman Jasper Cillessen. En daarom hebben ze hem op de transferlijst gezet. Dit weet het Spaanse medium Marca te melden.

Valencia speelde zaterdag een oefenwedstrijd tegen Nottingham Forest en Cillessen is door trainer Gennaro Gattuso bewust buiten de selectie gelaten. Valencia hoopt hem voor het einde van de transferperiode te kunnen verkopen, vooral omdat Cillessen een fors bedrag verdient in de sinaasappelstad. Mocht Cillessen vertrekken, dan ontstaat er voor Valencia ruimte om andere spelers binnen te halen.

Valencia heeft Cillessen nog één seizoen onder contract staan. De club staat dus open voor een vertrek van de 33-jarige doelman, maar heeft nog geen aanbiedingen binnengekregen. Cillessen speelt sinds de zomer van 2019 voor Valencia.

Cillessen speelde in zijn carrière voor NEC, Ajax, FC Barcelona en Valencia. Hij heeft 63 interlands voor het Nederlands elftal achter zijn naam staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.