Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland voor jou

‘Chelsea legt een waanzinnig aanbod op tafel voor Frenkie de Jong’

Frenkie de Jong zou zomaar nog kunnen vertrekken bij FC Barcelona. Het Engelse Chelsea zou hem namelijk een waanzinnig aanbod hebben gedaan. Hier maakt de goed geïnformeerde Gerard Romero melding van.

Romero heeft dinsdagavond naar buiten gebracht dat Chelsea een nettosalaris van achttien miljoen euro per seizoen heeft aangeboden. De Londenaren hopen dat de Barcelona-middenvelder alsnog toehapt. Eerder deze zomer werd al duidelijk dat de Premier League-club wil voldoen aan de transfervoorwaarden van diens club.

Vooralsnog heeft De Jong een transfer tegengehouden. Volgens SPORT heeft de oud-Ajacied na drie seizoenen eindelijk het gevoel dat er iets moois bloeit in Barcelona en daar wil hij dolgraag deel van uit blijven maken. Hij heeft daarnaast pas geleden een nieuw huis gekocht in Catalonië.

Toch heeft Chelsea goede hoop dat De Jong alsnog ‘ja’ zegt tegen het aanbod. Het nieuws komt een dag nadat hij in het vliegtuig is gestapt naar Londen, maar dat werd al afgedaan als een privébezoek. De Jong zou simpelweg een aantal dagen vrijaf hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.