Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland voor jou

Geertruida heeft de ziekte van Pfeiffer ligt er voorlopig uit

Feyenoord kan voorlopig niet beschikken over Lutsharel Geertruida. Hij heeft namelijk de ziekte van Pfeiffer. Hij ligt er zeker tot na de interlandperiode uit.

Feyenoord-trainer Arne Slot maakte het nieuws over Geertruida woensdag bekend op zijn persconferentie. Geertruida blijkt de ziekte van Pfeiffer te hebben, een vermoeidheidsziekte. “Hij is er om die reden de komende weken niet bij”, zegt Slot. “Hoe lang het herstel gaat duren, kan ik niet zeggen. Dat is niet altijd te voorspellen. Maar normaal gesproken is hij er in ieder geval tot de interlandbreak niet bij.”

De selectie van Feyenoord bereidt zich voor op de Europa League-wedstrijd tegen SS Lazio van aanstaande donderdagavond. Dat treffen begint om 21.00 uur. Aanstaande zondag speelt Feyenoord in eigen huis de stadsderby tegen Sparta.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.