Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland voor jou

‘Newcastle wil uitpakken en Ajax verslaan met toptransfer’

Newcastle United wil uitpakken met de komst van een groot talent. Het gaat om de Oekrainse vleugelflitser Mykhaylo Mudryk. Ze zijn bereid om ver voor hem te gaan. Ook Ajax werd in een eerder stadium aan hem gelinkt.

The Magpies zijn bereid om vijftig miljoen euro neer te tellen voor Mudryk, meldt het doorgaans betrouwbare Engelse medium I. Afgelopen transferperiode zaten onder meer Arsenal, Everton en Brentford op het vinkentouw voor de sterspeler van Shakhtar Donetsk. De Oekraïners wilden hun talentvolle vleugelaanvaller niet voor een appel en een ei laten gaan, waardoor een bedrag van dertig miljoen euro al afgeslagen werd.

Darijo Srna, technisch directeur van Shakhtar Donetsk is erg gecharmeerd van Mudryk en denkt dat er een mooie toekomst in het verschiet ligt voor de groeibriljant. “Als onze voorzitter een speler weigert te verkopen voor dertig miljoen euro, zeker in deze tijd, is dat een boodschap: hij wil overwinteren in de Champions League en kampioen worden van Oekraïne. Mudryk is een groot talent. Hij is na Kylian Mbappé en Vinícius Júnior de beste speler in Europa op zijn positie. Als iemand hem wil overnemen, moet daar heel veel geld tegenover staan.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *