Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland voor jou

‘Alvarez deze winter weg bij Ajax, drie nieuwe spelers arriveren’

Edson Alvarez dreigt Ajax deze winter te gaan verlaten. En met zijn vertrek is het de bedoeling dat er drie nieuwe spelers zullen komen. Een interessante transferperiode lonkt dus.

In de AT5-podcast Kale & Kokkie komt ter sprake dat de clubleiding en trainer Alfred Schreuder de afgelopen week een gesprek hebben gevoerd. De oefenmeester geniet nog altijd het vertrouwen van algemeen directeur Edwin van der Sar en de technisch managers Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar. Er zou zijn afgesproken dat Ajax minimaal twee nieuwe spelers aan de selectie gaat toevoegen.

Het is niet uitgesloten dat Ajax nóg een speler aan de selectie gaat toevoegen. In de podcast geeft men aan dat het een ‘publiek geheim’ is dat Álvarez een mondelinge toezegging heeft gekregen dat hij in januari alsnog mag vertrekken, mits er een goed bod op tafel komt. In dat geval wil de Amsterdamse club het budget aanwenden om een extra speler aan te trekken.

In augustus weigerde Ajax een vertrek van Álvarez. De Mexicaanse middenvelder kon voor vijftig miljoen euro naar Chelsea, maar gezien de onhandige timing en de vele mutaties wilde de clubleiding toen niet meewerken. Dat lijkt nu anders te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *