Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland voor jou

‘Voltallige bestuur van Juventus legt werkzaamheden neer’

Een grote crisis bij het Italiaanse Juventus. Volgens de media zou het voltallige bestuur van ‘De Oude Dame’ haar taken hebben neergelegd.

De leider van het bestuur was voorzitter Agnelli, die samenwerkte met onder andere vice-voorzitter Pavel Nedved en CEO Maurizio Arrivabene. La Gazetta dello Sport lijkt te weten hoe het komt dat het bestuur is opgestapt. Volgens de roze sportkrant zou een onderzoek naar valsheid in geschriften en fraude eraan ten grondslag liggen.

Voor Agnelli betekent dat het einde van een lange periode als voorzitter. De Italiaanse bestuurder trad in 2010 aan in Turijn, waarna liefst negen keer de Scudetto werd gewonnen. Ook was de Oude Dame onder zijn bewind twee keer te bewonderen in de Champions League-finale, maar die troffee mocht hij nooit omhoog houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *