Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland voor jou

‘Zestienjarig Ajax-talent staat voor doorbraak’

De pas zestienjarige Jorrel Hato is momenteel met Ajax mee op trainingskamp in het Spaanse Marbella. En de verdediger maakt daar de nodige indruk op trainer Alfred Schreuder.

‘Hij maakt een hele goede indruk’, begint Schreuder zijn verhaal tegenover de clubkanalen. ‘Hij is pas zestien jaar, maar maakt een goede indruk. Hij is heel brutaal, op een goede manier. Zonder verbaal heel erg aanwezig te doen, doet hij zijn ding. Het is mooi om te zien dat hij snel kan aanhaken.’

‘Ik vind het een hele betrouwbare verdediger, die ook comfortabel is aan de bal’, vervolgt de oefenmeester met een omschrijving van de speler Hato. ‘Hij heeft een goede snelheid en is inzichtelijk heel goed. Hij ziet heel goed wanneer hij een duel moet aangaan of niet en of hij moet inspelen of niet. Hij heeft geen stress aan de bal en dat is mooi om te zien. En hij kan ook nog linksback spelen.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *