Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland voor jou

‘Real Madrid en United gaan vol voor komst van PSV’er’

Real Madrid en Manchester United hebben beide interesse om Cody Gakpo over te nemen van PSV. Hier maakt het Engelse medium The Mirror melding van. Officiele biedingen zouden aanstaande zijn.

Gakpo kan terugkijken op een prima WK bij Oranje en was in alle drie de poulewedstrijden trefzeker voor de ploeg van Louis van Gaal. Daardoor is de aanvaller alleen maar hoger komen te staan op de verlanglijstjes van de Europese topclubs. ‘United staat een echt gevecht te wachten om Gakpo’, luidt de veelzeggende kop van The Mirror.

‘Ook Newcastle wil hem graag inlijven, maar de Premier League -clubs hebben te maken met stevige concurrentie van Real Madrid’, weet de krant te melden. De Spaanse grootmacht zou volgens informatie van The Mirror inmiddels een bod voorbereiden op Gakpo. Eerder deze week liet algemeen directeur Marcel Brands zich ontvallen een transfer van de rechtspoot tijdens de winterse transferperiode niet bij voorbaat uit te sluiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *