Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland voor jou

‘Ajax plaatst officieel bod op Marokkaanse WK-ganger’

Ajax zou een bod hebben neergelegd bij het Belgische Genk voor de Marokkaanse WK-ganger Bilal El Khannouss. Hij moet in Amsterdam de opvolger worden van Mohamed Kudus. Aan hem wordt momenteel had getrokken door clubs uit de Premier League.

El Khannouss wordt al langer aan Ajax gelinkt, zijn vader bevestigde die geruchten nu in Het Belang van Limburg. “Ajax? Ja, het klopt dat ze geïnteresseerd zijn. Ze volgen Bilal al sinds zijn dertiende. Maar hij zit uitstekend bij KRC Genk en concentreert zich nu daarop.”

In Genk speelt El Khannouss met rugnummer 34, al eerbetoon aan Abdelhak Nouri. “Bilal brengt Nouri wel vaker een bezoekje, omdat Nouri hem al volgde voor zijn ongeluk. Twee maanden geleden ging hij er nog langs.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *