Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland voor jou

‘Engelse en Duitse clubs hebben Arne Slot op de korrel’

Verschillende Engelse en Duitse clubs zouden met veel interesse kijken naar het spel van Arne Slot bij Feyenoord. Met zijn prestaties zou hij veel indruk hebben gemaakt in het buitenland.

“Bij sommige Engelse en Duitse clubs wordt nu al met grote interesse gekeken naar de wijze waarop hij Feyenoord laat voetballen”, vertelt De Telegraaf. “Iedereen weet dat hij daarin de komende seizoenen ook geen concessies zal doen. Zelfs niet als het materiaal op enig moment ontoereikend zou zijn. Het maakt hem meer dan interessant.” Slot kwam in zijn spelers- en trainersloopbaan nog niet uit voor een buitenlandse werkgever.

Slot heeft bij Feyenoord nog een contract tot de zomer van 2025. Naar verluidt zou daar een afkoopclausule instaan, maar welk bedrag is nog onbekend. Feyenoord staat nu bovenaan in de Eredivisie en hervat de competitie zondag met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Ook Orkun Kökçü zou in de belangstelling staan van een hoop buitenlandse clubs. De clubleiding zou er volgens de krant rekening mee houden dat de aanvoerder van de Rotterdammers niet houdbaar is aankomende zomer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *