Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland voor jou

‘Feyenoord kan Schreuder de genadeklap toebrengen’

Ajax kwam gisteren tegen NEC niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Hier is al de vierde achtereenvolgende competitiewedstrijd die de Amsterdammers niet weten te winnen. Er mag dus wel worden gesproken over een flinke crisis. En vooral trainer Alfred Schreuder staat onder druk. In de komende wedstrijden tegen FC Twente en Feyenoord zal er gewonnen moeten worden.

Valentijn Driessen schrijft in zijn column in De Telegraaf dat het opmerkelijk genoemd mag worden dat Owen Wijndal tegen NEC op de bank begon en eindigde. “Of het aan de trainer ligt of aan de motivatie van Owen Wijndal; vreemd was dat de linksachter na het vertrek van Daley Blind valt te verwijten dat hij te weinig levert.”

Volgens Driessen is het voor Schreuder nodig dat hij snel resultaten begint te pakken. Met de aankomende wedstrijden tegen FC Twente (thuis) en Feyenoord (uit) wachten twee zware opponenten. Toch zal de oefenmeester daarin resultaten moeten halen stelt Driessen, die denkt dat het anders weleens voorbij kan zijn voor Schreuder. “Ajax heeft een alternatief voor Schreuder niet voor het uitkiezen, maar blijven zeges uit en botert het niet tussen trainer en spelers, dan is een breuk onvermijdelijk.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *