Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland voor jou

‘PSV lijkt mist te grijpen in strijd om Viktor Tsygankov’

PSV lijkt naast haar toptarget Viktor Tsygankov te grijpen. De vleugelaanvaller zou rond zijn met het Spaanse Girona. Hij werd afgelopen zomer al gelinkt aan een transfer naar PSV, maar steeds werd gemeld dat vanwege zijn salariseisen zijn komst lastig zou gaan worden.

Bovendien zou Dynamo Kiev een flinke transfersom verlangen, ondanks dat zijn contract komende zomer afloopt.

Naar verluidt haakten FC Porto en RSC Anderlecht al eerder af omdat ze niet konden voldoen aan de eisen van Tsygankov. Afgaande op de laatste geruchten lijkt hij nu komende zomer transfervrij naar Girona te vertrekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *