Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Oguzhan Ozyakup volgend seizoen geen Feyenoorder meer’

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord aankomend seizoen niet meer de beschikking heeft over Oguzhan Ozyakup. Besiktas wil hem graag weer zelf in de selectie hebben voor het volgende seizoen.

“Özyakup ging naar Nederland omdat hij even toe was aan een nieuwe omgeving”, zegt vice-president Emre Kocadag tegen Haberler. “Volgend jaar zal hij weer voor Besiktas spelen.” Onlangs liet de Zaandammer zelf nog weten dat hij zijn huurperiode in Rotterdam gaat uitdienen als Feyenoord dat wil. “Ik heb nog twee maanden een contract als huurspeler en train dus voorlopig gewoon door hier. Als Feyenoord me wil houden, blijf ik hier.”

Özyakup speelde uiteindelijk maar vier wedstrijden in de hoofdmacht van de Rotterdammers door een lichte blessure en het vroegtijdig stilleggen van de Erediviise. De Besiktas-huurling kwam tot 73 speelminuten in de Eredivisie en 54 minuten in de KNVB Beker. In Turkije gaat er nog wel gevoetbald worden: vanaf 12 juni moet de Süper Lig weer hervat worden. Özyakup kan in het restant van dit seizoen niet meer uitkomen voor Besiktas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *