Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Atalanta wil koopje voor Lammers, Eindhovenaren willen hoofdprijs’

Atalanta Bergamo wil zich graag versterken met PSV-spits Sam Lammers en hopen hiervoor niet te veel te betalen. De Eindhovenaren zelf zijn niet van plan om hem zomaar te laten gaan en willen dan ook de nodige miljoenen op tafel voor hem zien.

Het Algemeen Dagblad schrijft op dinsdagochtend: “Niemand had verwacht dat Lammers de club nog de rug zou willen toekeren. Een vertrek lijkt onvermijdelijk, waarbij een knalhard spel om de laatste miljoenen zal volgen. PSV geldt als een club die zich nimmer te lastig wil opstellen als een speler een mooie transfer wil maken, maar de leiding is wel geïrriteerd als gemaakte afspraken doorkruist worden.”

De krant vervolgt: “De onderhandelingspositie van PSV richting Atalanta is niet al te best. Lammers’ huidige verbintenis in Eindhoven loopt nog ruim negen maanden en dus is het onmogelijk om nog de absolute hoofdprijs te vragen. Lammers is een van de spelers die in Eindhoven veel transferwaarde vertegenwoordigt en het komt nu slecht uit dat hij zijn contract niet heeft verlengd. Roger Schmidt wilde hem graag houden.”

Naar verluidt hoopt Atalanta de handtekening van Lammers te kunnen bemachtigen voor ongeveer 7 miljoen euro. PSV wil juist dubbele cijfers zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *