Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Noa Lang onderweg naar Belgische kampioen Club Brugge’

Noa Lang lijkt Ajax toch nog te gaan verlaten. Hij is namelijk onderweg naar de Belgische kampioen Club Brugge.

Voetbal International schrijft: “Lang komt niet meer voor in de plannen van Ajax. Het talent speelde vorig seizoen vanaf de winterstop voor FC Twente, maar door de uitbraak van corona kwam hij daar maar tot zeven wedstrijden. In de voorbereiding liet Lang zich geregeld op een positieve manier zien bij Ajax, maar zijn minimale uitzicht op speelminuten dwingt hem toch om de Amsterdammers te verlaten.”

Club Brugge had net als binnen- en buitenlandse clubs interesse voor Lang, die nu dus op weg is naar België. Het is onduidelijk of het opnieuw gaat om een huurtransfer of een permanent afscheid. Waarschijnlijk is Lang de laatste Ajacied die deze zomer nog vertrekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *