Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Steven Berghuis: ‘Denk niet dat ik nog ga vertrekken’

Steven Berghuis lijkt een streep te zetten door een vertrek bij Feyenoord. “Ik heb eerder gezegd dat ik er voor opensta als de club echt bij mij past. Maar bij veel clubs zijn de deuren al dicht, denk ik”, vertelt de aanvaller aan het Algemeen Dagblad. “Maandagavond, als ik in Zeist met Oranje zit, volgt het verlossende woord, ja. Het is absoluut kort dag. Als je het me nu vraagt, denk ik niet dat ik wegga.”

Berghuis had met Feyenoord een afspraak voor acht miljoen euro, maar de aanvoerder klaagt niet. “Natuurlijk kan ik dan ook bij Feyenoord weer gelukkig worden. Ik ben heel erg blij met mijn rol, met het elftal en hoe er nu wordt gespeeld. Vooral de tweede helft voelde vandaag heel erg lekker, ik voelde me als een vis in het water met de jongens. Het is zeker geen straf om bij een club als Feyenoord te spelen.”

“Maar je moet ambities uitspreken, dat houdt me hongerig om elke dag het beste uit mezelf te halen. En dan weet je ook dat grotere clubs uit het buitenland je kunnen wegnemen. Zoiets vind ik niet slecht, ik gebruik het gewoon en het komt mijn prestaties ten goede, denk ik”, aldus Berghuis, die zondag tweemaal scoorde in Tilburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *