Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Dortmund wil Donyell Malen halen als vervanger van Jadon Sancho’

Borussia Dortmund ziet in Donyell Malen de perfecte opvolger voor Jadon Sancho. Met dit nieuws pakt het Duitse medium BILD uit.

Volgens het medium staat Malen inmiddels ‘met stip op nummer één’ om de opvolger te worden van Sancho. De multi-inzetbaarheid, Malen kan zowel als rechtsbuiten als ook als spits uit de voeten, is daarbij een belangrijk pluspunt voor Dortmund om naar Malen te kijken.

Dat de Nederlander vermoedelijk een stuk minder hoeft te kosten dan vergelijkbare talenten uit grotere competities, speelt volgens Bild ook mee. De verkoop van Sancho levert BVB naar verluidt minimaal zo’n honderd miljoen euro op, waardoor er financiële opties genoeg zijn. Eerder werd Malen heel voorzichtig gelinkt aan enkele Engelse clubs, AC Milan en de schaduwlijst van FC Barcelona.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *