Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Dick Advocaat komt met verrassing in topper tegen Ajax’

Zondag staat de kraker tussen Ajax en Feyenoord op de kalender in de Eredivisie. De Rotterdammer zijn de underdog maar clubwatcher Martijn Krabbendam verwacht een verrassing van trainer Dick Advocaat.

“Advocaat komt met een list, dat kan niet anders”, trapt Krabbendam af in de Dick Voor Mekaar Podcast. Ronald Koeman zou een voorbeeld moeten zijn. “Toen Koeman trainer van Feyenoord werd, was er een serie dat ze in Amsterdam altijd kansloos onderuitgingen. En ze hadden dat seizoen ook niet het beste elftal. John Guidetti kon ook niet spelen, dus gingen ze met knikkende knieën naar De Arena.”

“Een iemand was wel ontspannen. Hij kwam met het jasje over de schouder en de borst vooruit uit de bus: Ronald Koeman. Dat is het halve werk. Dat moet Advocaat ook doen. ‘Dat kan Dick ook, op zijn manier. Dat doet hij goed.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *