Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Eran Zahavi doet me denken aan Frank Lampard’

Eran Zahavi was afgelopen zondag de grote man bij PSV door twee doelpunten te maken tegen Ajax. Spitsentrainer Boudewijn Zenden geeft in gesprek met Langs de Lijn aan dat Zahavi een lastige periode kende.

“Hij is in het begin zoekende geweest, kwam vanuit een andere competitie en raakte vervolgens even geblesseerd. Maar je ziet hoe hij traint en hij weet wat hij wil. Hij is ook altijd extra aan het afwerken na de training. Zahavi is echt een trainingsbeest.”

Zenden trekt de vergelijking met zijn oud-ploeggenoot Frank Lampard, met wie hij speelde bij Chelsea. “Die bleef na de training ook altijd nog met een zak met twintig ballen achter op het veld, dan ging hij op het doel schieten. Dan is het geen verrassing dat het in de wedstrijd eruit komt. Als je investeert, betaalt het zichzelf terug.” De doelpuntenproductie van Zahavi staat dit seizoen op drie in de Eredivisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *