Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ron Vlaar kon transfer maken naar Ajax en Tottenham Hotspur’

De onlangs gestopte Ron Vlaar kon in het verleden transfers maken naar Ajax en Tottenham Hotspur. Maar toch baalt hij niet dat deze transfers er niet kwamen.

Vlaar wist zich bij AZ in de kijker te spelen van Ajax en Tottenham. Dat was rond 2005. “Ik ben er trots op dat ik langdurig bij AZ, Feyenoord en Aston Villa heb gespeeld, zodat ik overal iets moois heb kunnen opbouwen. En nee, ik heb er geen spijt van dat transfers naar Ajax en Tottenham Hotspur niet doorgingen”, zegt Vlaar in een groot interview met De Telegraaf.

“Mijn tijd bij Feyenoord heeft me mede door mijn blessures gevormd, gemaakt tot wie ik ben. Daar ben ik dankbaar voor”, zegt hij. “De club heeft me gesteund in de tijd dat ik het heel moeilijk had, zelfs tijdens de revalidatie mijn contract verlengd.”

Maar nu is de koek op. Vlaar was herstellende van een blessure, maar vindt het genoeg geweest. “Ik gaf altijd extra gas. Ik was niet de beste, maar wilde keihard werken. Zo kan ik nu zeggen dat ik het maximale uit mijn loopbaan heb gehaald. Dat geeft me veel voldoening, waardoor ik vrede kan hebben met het abrupte einde.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *