Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Memphis Depay kan dik contract tekenen bij Juventus’

Memphis Depay staat voor een zomerse transfer. De aanvaller van Olympique Lyon heeft daar een aflopend contract en is niet van plan om deze te gaan verlengen. En nu heeft hij al een dikke aanbieding op zak.

Memphis is de voorbije maanden gelinkt aan clubs als FC Barcelona en Paris Saint-Germain, maar Juventus is inmiddels ook concreet. Volgens het Spaanse Okdiario heeft de huidige nummer drie van de Serie A zou een vierjarig aanbod hebben gepresenteerd met een waarde van vijf miljoen euro per seizoen.

Juventus houdt rekening met een afscheid van Cristiano Ronaldo en Paulo Dybala, waardoor de clubleiding op zoek is naar versterking. Daarbij zou Memphis een van de best gepositioneerde opties zijn op dit moment. Zijn aflopende contract bij Lyon geldt als een grote meevaller.

Memphis lijkt zelf overigens op FC Barcelona te wachten, zo zou hij intern kenbaar hebben gemaakt. In Camp Nou is zijn komst al een gespreksonderwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *