Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Kevin de Bruyne zet krabbel onder nieuw contract bij Man City

Kevin de Bruyne heeft zijn contract bij Manchester City opengebroken en verlengd tot medio 2025. Dat is twee jaar langer dan zijn oorspronkelijke verbintenis.

“Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe contract”, vertelt De Bruyne op de clubsite. “Deze club is ingesteld op succes. Manchester City heeft me alles gegeven om mezelf te ontwikkelen, dus het verlengen van mijn contract was een makkelijke beslissing. Op dit moment heb ik het gevoel dat ik alles uit mijn loopbaan haal en ik heb het gevoel dat er nog meer aankomt.”

Ook de aanwezigheid van manager Pep Guardiola – die eveneens bijtekende tot en met 2023 – was een reden om langer te blijven voor de Belg. “Pep en ik hebben dezelfde kijk op voetbal. Het hebben van die relatie met een manager is zo belangrijk voor mij. Onze doelstellingen liggen op dezelfde lijn en we willen dezelfde dingen bereiken.” Eerder speelde hij onder Manuel Pellegrini bij Manchester City.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *