Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Persoonlijk én vakinhoudelijk is Roger Schmidt een toptrainer’

Mario Gotze was bij Borussia Dortmund op een dood spoor beland maar bij PSV heeft hij het plezier weer teruggevonden. Hij moest de eerste voetbalweken van 2021 aan zich voorbij laten gaan, maar is inmiddels weer in staat om wekelijks negentig minuten te spelen.

“Ik heb intussen veel wedstrijden gespeeld en ik voel me erg goed. Ik ben nu topfit”, vertelt hij aan BILD. “Op deze manier heb ik weer plezier in het voetballen. Je merkt dat er automatismen ontstaan en dat de trainingsarbeid zijn vruchten afwerpt.”

Dat doet hij onder de vleugels van landgenoot Roger Schmidt: Götze is onder de indruk geraakt van de PSV-trainer. “Zowel persoonlijk als vakinhoudelijk is Roger een toptrainer”, oordeelt de 28-jarige spelmaker. “Ik voel zijn vertrouwen. Dat geeft mij ook vertrouwen en helpt mij om goed te presteren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *