Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Man United heeft nog geen bod uitgebracht op Sulemana, Ajax wel’

Ajax en Manchester United strijden om de diensten van Kameldeen Sulemana maar in tegenstelling van de Amsterdammers hebben de Engelsen nog geen officieel voorstel gedaan op de aanvaller. Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano. De pijlsnelle dribbelaar van FC Nordsjaelland staat in de belangstelling van veel clubs.

Vooral United en Ajax worden de laatste weken genoemd als mogelijke bestemmingen voor de negentienjarige Sulemana. “Hij wordt door veel clubs gewaardeerd. Er zijn veel geruchten”, zegt Romano in de Here We Go Podcast. “Op dit moment is er nog geen officieel voorstel van Manchester United, maar ze zijn wel erg gecharmeerd van hem en scouten hem intensief. Houd ook Ajax in de gaten, want zij hebben wél een formeel bod uitgebracht.”

The Sun schreef eerder dat de Premier League-grootmacht 17,5 miljoen euro voor hem had. Hoeveel Ajax heeft geboden, is niet duidelijk. Naar verluidt verlangt de Deense club minstens twaalf miljoen euro voor Sulemana, die dit seizoen tien keer scoorde en acht assists gaf in 29 officiële duels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *