Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

FC Twente haalt Jody Lukoki terug naar Nederland

Jody Lukoki keert na zes jaar terug in de Eredivisie. Hij heeft namelijk een contract voor twee seizoenen getekend bij FC Twente.

De voormalig speler van Ajax, SC Cambuur en PEC Zwolle voetbalde vijf jaar bij Ludogorets in Bulgarije en het afgelopen seizoen bij Yeni Malatyaspor in Turkije. “Jody Lukoki heeft in het verleden onder andere met Ron Jans bij PEC Zwolle al laten zien, dat hij een uitstekende speler kan zijn voor FC Twente. Hij is het type speler dat we zoeken: snel, agressief en met een individuele actie”, reageert technisch directeur Jan Streuer.

Lukoki gaat bij Twente samenspelen met oude bekende Virgil Misidjan. “FC Twente is een mooie club en ik ben blij dat ik hier nu ga spelen. Afgelopen week heb ik een fijn gesprek gehad met Ron Jans, die ik goed ken van mijn periode bij Zwolle. Met Virgil heb ik samengespeeld in Bulgarije en heb met hem nog veel contact. Ook Wout Brama ken ik van Zwolle. Vanaf het begin voelde het goed en warm en daarom was de keuze voor FC Twente niet moeilijk”, aldus de aanwinst.

Lukoki is de vijfde zomerversterking van FC Twente. Eerder haalde de club Lars Unnerstall, Giovanni Troupée, Manfred Ugalde en Misidjan naar de Grolsch Veste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *