Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord denkt aan verscheuren contract van Nicolai Jorgensen’

Feyenoord overweegt het contract van aanvaller Nicolai Jorgensen te verscheuren. De Deense spits heeft aangegeven op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging en ook de club staat niet onwelwillend tegenover een verkoop, maar de spits heeft geen haast in zijn zoektocht. Jørgensen traint inmiddels niet meer mee bij Feyenoord.

De Rotterdammers hopen de spits snel van de hand te doen, aangezien ze zijn forse salaris nu nog altijd moeten doorbetalen. Door middel van een vertrek creëert de club ruimte in het salarisbudget voor nieuwe spelers. Volgens Hans Kraaij Junior hoopt de club op een snel vertrek. “Ze wachten nog veertien dagen of er een transfersom gaat worden geboden”, vertelde de analyticus dinsdagavond bij De Oranjezomer.

“Anders verscheuren ze zijn contract en krijgen ze wat ruimte in het salarisbudget. Hij staat ervoor open om niet zijn volledige salaris uitbetaald te krijgen, want in dat geval is hij transfervrij.” Jørgensen heeft nog een contract tot volgend jaar zomer in de Kuip. De club mocht na het kampioensjaar hopen op een bedrag van rond de zeventien miljoen euro voor de spits, maar hij is in waarde flink gekelderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *