Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ik zou Georgios Giakoumakis naar Feyenoord halen’

Voormalig Feyenoord-speler Jan Everse zou het zien zitten als Feyenoord de Griekse spits Georgios Giakoumakis zou binnenhalen. Hij kroonde zich afgelopen seizoen tot topscorer van de Eredivisie, maar kon degradatie niet voorkomen.

De Griekse aanvaller, goed voor 26 competitietreffers, is voor een miljoenenbedrag op te pikken bij VVV-Venlo. “Als ik zou kijken naar wie betaalbaar is, zou ik voor die spits van VVV-Venlo gaan”, aldus de oud-trainer in gesprek met RTV Rijnmond

Aan tafel bij Rijnmond stuit het op weerstand, aangezien Giakoumakis vooralsnog niets meer is dan een eendagsvlieg. Everse pareert de kritiek met het wijzen op zijn voorganger. Nicolai Jørgensen heeft ook één goed seizoen gehad, maar toch maakte hij Feyenoord kampioen. Het is echt wel knap als je 26 keer scoort voor VVV-Venlo.”

Ook Harry van der Laan ziet Giakoumakis als een goede optie. “Zo gek vind ik dat niet, maar het is wel heel erg gevaarlijk om een speler op basis van één seizoen te halen.” Feyenoord werd de laatste weken ook in verband gebracht met Andraz Sporar, Graziano Pellè en Joshua Zirkzee. Het is niet duidelijk wie de voorkeur van de Rotterdammers geniet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *