Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Bruma levert op eigen verzoek salaris in bij PSV

De Portugese aanvaller Bruma heeft op eigen verzoek en deel van zijn salaris ingeleverd. Dit heeft hij gedaan omdat hij zijn grote prijskaartje niet heeft kunnen waarmaken.

Het leek vast te staan dat Bruma van club zou switchen deze zomer, maar uiteindelijk kwam het er niet van. “Er speelde deze transferperiode het een en ander rondom hem. Er waren wat clubs geïnteresseerd, maar het was niet naar zijn en onze wens”, aldus technisch directeur John De Jong tegen de NOS.

“Hij heeft tegen mij gezegd: ik heb een valse start gemaakt, ben een dure speler en wil iets terugdoen voor de club. Hij was bereid om een gedeelte van zijn salaris in te leveren om een nieuwe start te maken. Dat hebben we ook met de trainer besproken. Ik vind het een heel mooi gebaar dat hij hier voor zijn tweede kans wil gaan”, vervolgt De Jong, die met PSV zo’n 15 miljoen euro betaalde aan RB Leipzig voor de international.

“Hij voelt aan dat we een flinke investering hebben gedaan en het er niet uit is gekomen. Dat heeft meerdere redenen gehad, maar daar kan hij zelf meer over uitweiden. Maar ik vind dit gebaar heel mooi. Hij voelt zich goed en wil voor een tweede kans gaan”, besluit de bestuurder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *