Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Cristiano Ronaldo vertelde: ik wil per direct vertrekken bij Juventus’

Cristiano Ronaldo vertrok deze zomer bij Juventus en dat was een flinke klap voor de club. Maar inmiddels hebben ze de knop omgezet. Dat vertelt directeur Federico Cherubini aan de Turijnse krant Tuttosport.

Ronaldo maakte zijn transferwens kenbaar en Juventus kon niets anders dan akkoord gaan. “Cristiano zei: ik wil per direct vertrekken. We hebben daarop meteen geanticipeerd door Moise Kean van Everton te halen. Hij is niet de vervanger van Ronaldo, maar wel onderdeel van een nieuw project waarmee we willen winnen”, zegt Cherubini tegen Tuttosport.

“Toen Ronaldo zei dat hij wilde vertrekken hadden we één gedachte. En dat was niet: Cristiano gaat weg, dus we moeten hem vervangen. Maar: Cristiano gaat weg en we moeten ons richten op de toekomst”, zegt Cherubini.

Ronaldo verkaste voor een kleine dertig miljoen euro naar Manchester United, waar hij voor twee jaar getekend heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *