Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Liverpool wil in de winter Marco Asensio binnenhalen’

Liverpool overweegt om in de winter aan te kloppen bij Real Madrid voor Marco Asensio. Dit weet het medium Todofichajes te melden. Hij staat daar in de pikorde onder Gareth Bale, Eden Hazard, Vinicius Junior én Rodrygo Goes. Op Anfield zou de ‘halve Nederlander’ één van de doublures kunnen worden van het aanvalstrio.

Dat zou slecht nieuws zijn voor Divock Origi, die nu al niet meer aan speelminuten raakt. De Belg dreigt zo nog verder weg te zakken in de hiërarchie. Asensio zou in de zomer een transfer naar Tottenham afgewezen hebben, maar Liverpool hoopt hem met een bod van 30 miljoen euro wel te kunnen overtuigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *