Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord wil Frank Arnesen langer voor de club behouden’

Feyenoord wil langer door met haar technisch directeur Frank Arnesen. En daarom willen ze snel met hem om de tafel om te praten over een nieuw contract. Dat wist clubwatcher Martijn Krabbendam maandagavond te melden. Hij benadrukte dat er tussen de partijen nog niet gesproken is, maar dat hij in de onderhandelingen geen grote problemen verwacht.

Vorige week bracht het Algemeen Dagblad al naar buiten dat Feyenoord inzette op een contractverlenging, maar Arnesen zelf ontkende dit weekend bij Goedemorgen Eredivisie dat hij al met de club gesproken had. Dat laatste bevestigde Krabbendam maandagavond weer bij Veronica Inside. “Het is niet zoals nu beweerd wordt, dat het al helemaal rond is en hij alleen nog z’n handtekening moet zetten”, stelde hij. “Daar moet gewoon nog over gesproken worden.”

Die gesprekken gaan vanaf januari plaatsvinden. “Hij is 65, zijn contract loopt af en hij zou eigenlijk met pensioen mogen, maar ze gaan na de winterstop met hem zitten om te vragen of hij wil blijven”, weet Krabbendam. “Dat wil hij ongetwijfeld ook wel, maar het is dus nog niet helemaal rond. Maar als ze allebei willen, is het niet echt een groot probleem.”

De clubwatcher weet dat men bij Feyenoord tevreden is over het werk van de technisch directeur. “Hij heeft alles ten goede veranderd bij Feyenoord. De scouting bijvoorbeeld. Onder 21 wil nog niet zo lopen, maar dat is de fout geweest van Martin van Geel. Zijn aankopen zijn ook redelijk succesvol. Trauner, Til, Jahanbakhhs. Voor vier of vijf miljoen heeft hij al die spelers gehaald. Dat heeft hij op zich goed gedaan. Ze zijn tevreden over hem.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *