Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Zlatan pakte hem op en gooide hem in een ijzeren afvalcontainer’

Op jonge leeftijd vertrok Zlatan Ibrahimoivic naar Ajax en op zijn veertigste levensjaar is de aanvaller nog steeds actief in de top van het voetbal. In Amsterdam beleefde hij veel avonturen met zijn ploeggenoten.

Jan van Halst kan zich de periode met Ibrahimovic nog goed voor de geest halen. De aanvaller had op een dag ruzie met Tómas Galásek en wilde hem dat na de training betaald zetten. Lopend richting het parkeerdek van de Johan Cruijff Arena bedacht de spits daarom een plannetje, zo weet Van Halst nog.

“Hij pakt zo die Galásek op en gooit hem met zijn hoofd naar beneden in een ijzeren afvalcontainer”, vertelt hij aan Voetbal International. “Met een grote glimlach zat hij op die container het interview te geven. En intussen hoorde ik Tomás schreeuwen: ‘Laat me eruit! Laat me eruit’…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *