Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Dusan Tadic verwacht reactie van Ajax aankomende donderdag

Aanvoerder Dusan Tadic is zwaar teleurgesteld na de 2-1 nederlaag gisteren tegen Go Ahead Eagles. De Servische aanvaller spreekt van een wanprestatie. Hij verwacht dan ook dat de ploeg aanstaande donderdag met een reactie komt.

“Het was geen goede wedstrijd van ons”, was de eerlijke conclusie van de linkspoot na afloop van de wedstrijd bij ESPN. “We kregen twee makkelijke goals om de oren, daarna is het lastig. Wij weten wat we na een Europese wedstrijd extra moeten doen. Daar praten we over, want we moeten actief zijn in het veld.” Daar ontbrak het echter aan bij de Amsterdammers.

Tadic hoopt dat zijn ploeg donderdag tegen AZ in de beker sportieve revanche neemt. “We moeten een reactie geven en alles samen doen. Dit kan niet gebeuren. Een wanprestatie, dit is niet mogelijk voor Ajax”, aldus de Servische aanvaller, die nummer twee PSV door de nederlaag zag naderen op de ranglijst. Het verschil bedraagt nu nog slechts twee punten.

Ajax kreeg dit seizoen pas zeven treffers om de oren, maar morste al wel vijftien punten. Vijf daarvan werden verspeeld tegen Go Ahead, dat de vijfde promovendus ooit werd die in een seizoen niet verloor van de Amsterdamse topclub.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *