Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Kritiek op Erik ten Hag: ‘Lijkt alsof hij in zichzelf gaat geloven’

Analist en voormalig voetballer Pierre van Hooijdonk is niet onder de indruk van de mediaoptredens van Erik ten Hag de laatste tijd. Hij denkt namelijk dat de trainer van Ajax een beetje teveel in zichzelf is gaan geloven.

Bij Studio Voetbal is de mogelijke terugkeer van Ronald Koeman bij Oranje kort het onderwerp van gesprek. Presentator Sjoerd van Ramshorst vraagt zich af of Ajax-trainer Ten Hag niet gepolst had moeten worden. Van Hooijdonk denkt van niet. “De laatste weken valt Ten Hag me een beetje tegen met zijn teksten”, stelt de oud-spits.

“Doordat Overmars weg is en Van der Sar een beetje onzichtbaar is bij de club, lijkt het wel alsof Ten Hag een beetje in zichzelf gaat geloven. Met name de zaak rondom Promes en het akkefietje met Tadic… Nee”, is Van Hooijdonk duidelijk.

Ten Hag heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2023. De Tukker wordt in het geruch’tencircuit volop gelinkt aan Manchester United, maar er is nog geen uitsluitsel over de toekomst van Ten Hag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *