Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Feyenoord ontvangt negende!! boete van de UEFA

Feyenoord heeft van de UEFA voor de negende maal een boete gekregen dit Europese seizoen. In totaal gaat het nu om dan vier ton dat de Rotterdammers aan boetes hebben moeten betalen. De Stadionclub werd ditmaal gestraft voor ongeregeldheden rondom het Conference League-tweeluik met FK Partizan en moet 79.375 euro aftikken.

Daarnaast moet Feyenoord de schade aan het stadion van Partizan vergoeden. De Rotterdammers spreken op de clubsite van een ’teleurstelling’, maar de club is blij dat het niet leidt tot een verbod op uitpubliek in de kwartfinale van de Conference League tegen Slavia Praag. ‘Nooit eerder hoefde Feyenoord in de geschiedenis in één seizoen zoveel geld over te maken naar de UEFA wegens ongeregeldheden van supporters’, luidt de verklaring op de clubsite.

‘De club doet daarom met klem een verzoek aan de achterban om de komende wedstrijden tegen SK Slavia Praag niet tot gedrag over te gaan waardoor er nog meer geld aan de UEFA betaald moet worden’, vervolgt Feyenoord. ‘De voorwaardelijke straf van een Europese uitwedstrijd zonder uitpubliek blijft actueel. Daarom loopt de club risico om wedstrijden zonder of gedeeltelijk zonder de steun van het publiek te spelen.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *