Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Tyrell Malacia voor 12 miljoen euro naar Olympique Lyon’

Tyrell Malacia wordt nadrukkelijk gevolgd door het Franse Olympique Lyon. Dit weet het doorgaans goed geinformeerde Feyenoord Transfermarkt te melden. De linksback van Feyenoord is intensief gevolgd door Bruno Cheyrou, hoofdscout van de Fransen. Willen hem graag overnemen voor €12m+.”

Afgelopen zomer werd Malacia al gelinkt aan Club Brugge. Een transfer naar België leek toen zelfs een tijdje al bijna in kannen en kruiken te zijn, maar die ketste op het laatst toch af. Nu zou dus de club van trainer Peter Bosz concrete interesse in hem hebben.

Na zijn optreden tegen Duitsland kreeg Malacia veel lof, bijvoorbeeld van oud-spits: Thomas Verhaar: “Ik vind Tyrell Malacia zo ongelofelijk goed. Blind heeft iets wat Malacia niet heeft: een betere pass. Maar zeker met oog op de toekomst vind ik Malacia veel interessanter.” En bondscoach Van Gaal zei: “Die vond ik in de eerste helft heel goed. Hij was een van de weinigen zonder balverlies. Helaas moest ik hem wisselen in de tweede helft vanwege alle ellebogen die hij had gekregen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *