Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord heeft Zuid-Koreaan in het vizier’

Feyenoord heeft een speler uit Zuid-Korea op het oog. Het gaat om Kang-in Lee. Hier maakt het medium Marca melding van. Hij maakte op slechts tienjarige leeftijd de overstap naar Europa.

Hij doorliep de jeugdopleiding van Valencia, waar hij vorig jaar zijn contract liet verscheuren. De aanvallende middenvelder koos daarop voor Real Mallorca, maar volgens Marca is er een transfer in de markt voor de Aziaat.

Het medium weet dat Sporting Braga in de race is. Daar voegt het aan toe: “Feyenoord heeft ook belangstelling getoond voor de situatie van de voetballer. Hij is een speler die Frank Arnesen, technisch directeur van de Nederlandse club, erg gecharmeerd van is.”

Lee en Mallorca gaan na dit seizoen uit elkaar, maar naar verluidt is een vertrek zeker haalbaar als er een goed bod op tafel komt. Mallorca staat overigens maar één punt boven de degradatiestreep en met het oog op het WK zou de speler niet op het tweede niveau willen spelen. Feyenoord kan daar dus mogelijk van profiteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *