Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Frank de Boer was de slechtste trainer van de Premier League’

Analist Rene van der Gijp denkt dat er maar weinig mensen zijn die Frank en Ronald de Boer nog serieus nemen. Ook denkt hij dat ze dit zelf niet doorhebben. Dit zei de voormalig profvoetballer in het programma Vandaag Inside.

“Die twee hebben een magistrale carrière gehad he, maar kijk nu. Die ene is al een paar keer ontslagen en was de slechtste trainer van de Premier League”, begint Van der Gijp over Frank. “En die andere vergaloppeerd zich iedere keer aan Qatar. Het leuke is dat die twee door niemand meer serieus genomen worden.”

“Als Kortrijk morgen een trainer zoekt, dan komen ze als laatste uit bij Frank de Boer. Dit is in een paar jaar tijd veranderd en ik geloof dat ze het zelf niet eens doorhebben.” Johan Derksen is het eens met zijn tafelgenoot. “Ze hebben zelf iets van ‘wat hebben wij nou misdaan?”, reageert Derksen.

Ook wordt er teruggeblikt op de uitspraken van Ronald de Boer over de dodelijke ongevallen in Qatar. Tijdens de première van de documentaire ‘Louis’ kreeg De Boer de kans om hierop terug te komen. Dit besloot hij niet te doen en liet weten geen spijt te hebben.

Derksen toont zijn onbegrip. “Het gaat om de mensen die daar als een soort slaven zijn gebruikt. Hij heeft er zeven jaar gewoond maar is in zijn miljonairscompoundje blijven zitten. Onbegrijpelijk toch dat je ergens zeven jaar woont en niet weet wat er speelt”, reageert Derksen geïrriteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *