Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Iedereen wil Erik ten Hag kopen, dat is normaal’

Dusan Tadic is ervan overtuigt dat Erik ten Hag alles in zijn mars heeft om te slagen bij een megaclub als Manchester United. Hoewel de Ajax-trainer vrijdag op de afsluitende persconferentie richting de bekerfinale tegen PSV zijn kaken stijf op elkaar hield toen hij werd gevraagd naar zijn nakende Engelse avontuur, lijkt niets een overgang van Ten Hag naar United nog in de weg te staan.

“Ik hoop dat hij bij Ajax blijft”, zei Tadic, tegen beter weten in, om vervolgens min of meer toe te geven dat hij weet dat Ten Hag volgend seizoen niet meer in de Johan Cruijff ArenA werkt. “Hij is een van de beste trainers ter wereld. Dat bewijst hij al jaren. Hij past bij elke grote club. Iedereen wil de trainer van dit Ajax kopen. Dat is normaal. Het zal moeilijk worden zonder hem als trainer.”

Volgens Tadic heeft Ten Hag zich de afgelopen jaren in een onvoorstelbaar tempo ontwikkeld. “Tactisch is hij ongelooflijk sterk”, wordt de Servische aanvaller geciteerd door de NOS. “Hij is iedere tegenstander altijd twee stappen voor. Ik ken weinig trainers die zo intelligent zijn. Ten Hag is iemand bij wie je altijd langs kunt gaan om advies te vragen hoe je een betere speler kunt worden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *