Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Jordi Cruijff gaat in op vermeende Ajax-interesse

Jordi Cruijff wil niets zeggen over de vermeende interesse in hem van Ajax om Marc Overmars op te volgen. Momenteel is Cruijff werkzaam bij FC Barcelona als technisch adviseur.

Hij refereert aan zijn vader Johan Cruijff: “Je dribbelt langs de vraag en dat blijf ik doen. Ik vind het niet correct om over zoiets te praten. Als het ooit gebeurt, gebeurt het. Zo niet, dan betekent dat dat we allemaal een andere weg hebben gekozen.”

Tegenover ESPN laat Cruijff junior weten dat hij Ajax wel volgt en ook met zijn zoons naar de Johan Cruijff ArenA wenst te gaan. De 48-jarige oud-voetballer benadrukt echter dat hij dat vooral voor zijn plezier doet. “Ik heb het hier naar mijn zin. Het technische verhaal vind ik wel leuk”, zo wijst hij naar zijn werkzaamheden bij FC Barcelona.

Cruijff vindt de Ajax-interesse mooi, maar stelt hij meteen: “Ik zou het niet correct vinden als ik op mijn naam gevraagd zou worden.” Uitsluiten doet hij de optie niet. “Je weet nooit wat er gebeurt, maar ik heb het hier naar m’n zin. Ik voel me goed en gerespecteerd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *