Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Mark Diemers weer terug naar Feyenoord na afketsen deal’

Feyenoord krijgt middenvelder Mark Diemers deze zomer waarschijnlijk weer terug van het Duitse Hannover 96. Die club wilde hem graag overnemen van de Rotterdammers maar ze komen er niet wat betreft de transfersom.

Dat meldt het Duitse BILD maandagochtend. Het is niet duidelijk welk bedrag Feyenoord vraagt voor Diemers, maar het is de Duitse club in ieder geval te gortig. Zij willen dat niet betalen en laten de middenvelder dan liever terugkeren naar Rotterdam-Zuid.

Afgelopen week zei technisch directeur Marcus Mann nog dat Hannover graag door wilde met Diemers en dat zijn toekomst in Duitsland open lag. In de afgelopen vijf maanden kwam de Nederlander vijftien keer uit voor de club in de 2. Bundesliga, maar daar zal het dus waarschijnlijk bij gaan blijven.

Diemers heeft in Rotterdam nog een contract tot medio 2023, maar het ligt niet in de lijn der verwachtingen dat trainer Arne Slot nog gebruik van hem gaat maken. Een definitieve transfer lijkt dus aanstaande, als er een club komt die de door Feyenoord gewenste som op tafel legt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *