Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Mark van Bommel in gesprek met KRC Genk’

Mark van Bommel is momenteel in gesprek met het Belgische KRC Genk om daar de nieuwe trainer te worden. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Andere kandidaten voor de job zijn Wouter Vrancken en Besnik Hasi, maar Van Bommel zou wel de belangrijkste kandidaat zijn voor het clubbestuur van Genk.

In oktober vorig jaar werd de voormalig middenvelder nog ontslagen bij VfL Wolfsburg vanwege teleurstellende resultaten. Zijn eerste functie als hoofdtrainer had Van Bommel bij PSV, waar hij ook zijn contract niet uitdiende. De Limburger kan ook op ervaring als assistent bogen.

Genk gaat als tweede eindigen in de Belgische play-offgroep om een Conference League-ticket en zal dus volgend jaar niet in Europees verband te bewonderen zijn. Vorig seizoen werd de fusieclub nog tweede in de kampioensgroep onder trainer John van den Brom, maar die werd aan het begin van de huidige voetbaljaargang ontslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *