Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘AS Roma wil slechts zes miljoen euro betalen voor Marcos Senesi’

Het Italiaanse AS Roma heeft interesse in Feyenoord-mandekker Marcos Senesi. En volgens het medium Il Corriere dello Sport willen ze hem niet voor de hoofdprijs overnemen van de Rotterdammers.

De Italiaanse sportkrant refereert aan het volgend jaar aflopende contract van Senesi. Volgens het medium denkt AS Roma voor slechts zes of zeven miljoen euro te kunnen toeslaan in Rotterdam-Zuid. Een pijnlijke sneer aan het adres van Feyenoord, dat zelf al zo’n zeven miljoen euro voor hem betaalde.

De kans is bijzonder klein dat Feyenoord akkoord gaat met een dergelijke transfersom. De Rotterdammers moeten hem weliswaar verkopen om een transfervrij vertrek te vermijden, maar vermoedelijk mikt de clubleiding daarbij op een bedrag tussen de tien en twintig miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *