Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

FC Utrecht verrast en haalt doelman van Ajax binnen

FC utrecht heeft zich versterkt met Ajax-doelman Calvin Raatsie, Hij tekent voor drie seizoenen bij de club uit de Domstad. De twintigjarige Raatsie heeft jarenlang in de Ajax-opleiding rondgelopen en zat meerdere malen op de bank bij het eerste elftal.

Een debuut is echter uitgebleven en de sluitpost uit Purmerend is uiteindelijk uitgekomen op dertien Keuken Kampioen Divisie-optredens namens Jong Ajax.

Komend seizoen mag hij strijden om een plekje onder de lat bij FC Utrecht. “Calvin heeft zich dit seizoen in de basis geknokt bij Jong Ajax en zodoende ook al de nodige minuten gemaakt in de Keuken Kampioen Divisie. We zijn blij dat we hem kunnen toevoegen aan onze A-selectiekeepers”, laat technisch directeur Jordy Zuidam weten. Fabian de Keijzer lijkt zijn belangrijkste concurrent te worden, aangezien Eric Oelschlägel een aflopend contract heeft. De aan FC Dallas verhuurde Maarten Paes blijft mogelijk langer in de Verenigde Staten, liet hij onlangs weten aan VoetbalPrimeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *