Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Memphis Depay neemt het op voor Quincy Promes

Memphis Depay heeft het via zijn Instagram opgenomen voor collega Quincy Promes. De aanvaller van Spartak Moskou wordt o.a verdacht van poging tot moord en heeft het zwaar te verduren. Hij won met zijn club de Beker, en daar is Memphis blij om.

‘Trots op het feit dat je staande blijft, terwijl mensen die niets van je privéleven afweten je vooroordelen zonder dat er strafbare feiten zijn bewezen’, aldus Memphis. ‘Er word van alles gezegd, maar je bent er en je doet je ding heavy!’

Naast de zaak rond de steekpartij wordt Promes verdacht van drugshandel- en smokkel en huiselijk geweld. Vanwege het lopende onderzoek naar zijn rol in een omvangrijk drugsnetwerk werd de aanvaller van Spartak Moskou afgeluisterd.

In de tussentijd staat Promes wekelijks op het veld bij Spartak Moskou, waarmee hij vorige week de Russische beker won. Hij maakte één van de twee goals in de finale. ‘Ik weet wat deze prijs voor je betekent en wat je er voor hebt moeten doen dit seizoen en dan scoor je ook nog de winnende goal!’, aldus Memphis.

In een story toont Memphis ook nog een filmpje waarop te zien is dat Promes zijn medespelers na de bekerwinst toespreekt in de kleedkamer: ‘More of this energy please’, geeft de aanvaller van FC Barcelona en Oranje mee. ‘God protect my brother and clear his paths, for he is your child!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *