Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Ajax moet oppassen met transfertarget: ‘Die kan er niets van’

Hans Vanaken zou in de belangstelling staan van Ajax maar Rafael van der Vaart begrijpt daar maar niets van. Hij zou het dan ook een slechte zet vinden als de Amsterdammers hem deze zomer overnemen van Club Brugge. Gisteren speelde hij mee met de Belgen dat een vreselijk pak slaag kreeg van Oranje.

Zo zag Raffie ‘een paar hele zwakke broeders’ in de ploeg van Roberto Martinez. Hij richt zijn pijlen onder meer op Hans Vanaken (Club Brugge). Er werd nog gesuggereerd dat hij met Alfred Schreuder mee zou gaan naar Ajax. “Noa Lang zegt dus dat hij naam heeft gemaakt in België, waar hij speelt met Vanaken. Ik hoor alleen maar Vanaken, Vanaken, Vanaken… Vanaken kan er dus helemaal niks van!”

“Dat is gewoon een houten klaas. Misschien is het een beetje hard voor hem, maar dat is gewoon een houten klaas. Dat werkt dan in België, bij een topploeg, schiet er een paar binnen. Maar die was vandaag… Hij is natuurlijk ook in de rust gewisseld.”

Van der Vaart besluit: “Ik moet je eerlijk zeggen als je mij nu vraagt naar deze avond, dan hebben we België een beetje overschat of zo, denk ik. België heeft natuurlijk een paar geweldige spelers, maar ze hebben ook een paar hele, hele zwakke broeders. Dan heb je echt alleen maar De Bruyne, Lukaku, Hazard, die totaal niet in vorm is. En Mertens en Carrasco die er nog in komen, maar dan houdt het wel een beetje op.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *