Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Ajax gaat intens zware transferweek in

Het beloofd een drukke week te worden voor de technische mensen bij Ajax. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Hij noemt hierbij de namen van Antony, Steven Bergwijn, Lisandro Martinez en Owen Wijndal. Er zullen spijkers met koppen geslagen moeten gaan worden.

Romano spreekt van ‘new, direct talks’ tussen Ajax en Tottenham Hotspur over Bergwijn. De komst van de 24-jarige aanvaller heeft de hoogste prioriteit in de Johan Cruijff Arena. Tottenham staat ervoor open om hem te verkopen, maar eist een vaste transfersom van 25 miljoen euro en een aantal kleine bonussen. Het Algemeen Dagblad meldde zondag dat Spurs het liefst nog een aanvaller aantrekt, voordat Bergwijn naar Ajax gaat. De Oranje-international is persoonlijk al rond met Ajax.

Het wordt een ‘belangrijk week’ voor Ajax, meldt Romano, want ook de komst van Wijndal komt dichterbij. De komende dagen moet er nog wel een aantal obstakels worden overwonnen.

Verder kan Ajax zich schrap zetten voor nieuwe pogingen uit het buitenland voor Antony en Lisandro Martínez. Het Manchester United van Erik ten Hag is geïnteresseerd in de Braziliaan en Argentijn. De komst van Frenkie de Jong heeft nog wel de hoogste prioriteit op Old Trafford. Volgens het Algemeen Dagblad is Ten Hag óók in de markt voor Nicolás Tagliafico.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *