Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Marc Overmars gaat Feyenoord een flinke transferklap geven’

Marc Overmars de technisch directeur van het Belgische Royal Antwerp gaat een poging wagen om Guus Til over te nemen van Spartak Moskou. Hier maken meerdere bronnen melding van.

Overmars haalde eerder al Mark van Bommel en Vincent Janssen binnen als Nederlanders. Til zou dus nummer drie zijn. het afgelopen seizoen maakte hij furore bij Feyenoord met zijn goals en assists. Toch zal de transfer geen gemakkelijke worden. Er is interesse uit diverse landen en ook Feyenoord heeft zijn komst nog niet helemaal uit het hoofd gezet. Door de complexe situatie rond Russische clubs is een transfer ook niet zomaar geregeld. Til is zelf ook nog niet rond met de Belgische club.

Dat Antwerp hoog inzet is wel al een tijdje duidelijk. Eigenaar Paul Gheysens haalde met Overmars een grote vis binnen en heeft na het aantrekken van Van Bommel en diens assistenten ook veel geld over gehad voor Janssen, die in Mexico een topsalaris verdiende en ook in België tot de grootverdieners behoort. De club wil de top van België bestormen.

Als het aan Antwerp ligt, voegt Til zich bij dat gezelschap. Maar zover is het dus nog lang niet. Til heeft bij Spartak Moskou nog een contract tot de zomer van 2024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *